Seger med 5-3 för Mora mot Tingsryd

Mora vann mötet i Hockeyallsvenskan på hemmaplan mot Tingsryd, med 5-3 (2-1, 1-0, 2-2).

Moras fjärde raka på de senaste fem matcherna – och fjärde hemmasegern i rad, kom i andra raka mötet mot Tingsryd.

Mora startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Måns Carlsson och Arvid Eljas innan Tingsryd svarade och gjorde 2-1 genom Kevin Ekman Larsson. Efter 11.30 i andra perioden slog Noah Steen till, på pass av Joseph Berger och Michael Brandsegg-Nygård och gjorde 3-1. Efter 1.28 i tredje perioden ökade Mora på till 4-1 genom Daniel Ljunggren.

Tingsryd reducerade till både 4-2 och 4-3 genom Pontus Netterberg och Melker Eriksson med 25 sekunder kvar i perioden av matchen, men Mora kunde punktera det hela med 5-3 sex sekunder innan slutsignal.

Det här betyder att Mora ligger kvar på femte plats i tabellen, och Tingsryd på elfte plats.

Nästa motstånd för Mora är Djurgården. Lagen möts onsdag 21 februari 19.00 på Hovet. Tingsryd tar sig an Västerås hemma tisdag 20 februari 19.00.