Nybro vann efter förlängning mot Västervik

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Nybro avgöra den jämna matchen hemma mot Västervik i Hockeyallsvenskan. Slutresultatet blev 2-1 (1-1, 0-0, 0-0, 1-0). Matchhjälte blev Daniel Ljungman, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

Första perioden var jämn. Västervik inledde bäst och tog ledningen genom Hugo Gabrielson efter 7.28, men Nybro kvitterade genom Nichlas Torp efter 11.12.

Andra perioden blev mållös. Tredje perioden slutade mållös, och matchen fortsatte till förlängning. I förlängningen tog det 3.51 innan Nybro också avgjorde till 2-1. Matchvinnare för hemmalaget blev Daniel Ljungman, på pass av Hugo Fransson och Rihards Marenis.

Det här var Nybros fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Västerviks femte uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Nybro ligger kvar på fjärde plats och Västervik på 13:e plats i tabellen.

I nästa omgång har Nybro Brynäs borta i Monitor ERP Arena, söndag 26 november 15.00. Västervik spelar hemma mot Almtuna onsdag 29 november 19.00.