Miks Indrasis gjorde två mål för Brynäs i segern mot Nybro

Brynäs vann mötet med Nybro hemma med 4-1 (1-0, 1-0, 2-1) på söndagen i Hockeyallsvenskan.

Segern var Brynäs femte på de senaste sex matcherna.

Brynäs tog ledningen efter 10.27, genom Miks Indrasis assisterad av Johan Larsson och Karlis Cukste. Efter 3.13 i andra perioden nätade Greg Scott, på pass av Jacob Blomqvist och gjorde 2-0. 16.59 in i tredje perioden nätade Nybros Filip Eriksson framspelad av Jesper Mångs och Alexander Molldén och reducerade för Nybro. Fler mål än så blev det inte för Nybro.

17.42 in i perioden slog Miks Indrasis till återigen framspelad av Anton Rödin och Jordie Benn och ökade ledningen för Brynäs.

Laget punkterade matchen med ett 4-1-mål med 1.47 kvar att spela genom Jack Kopacka. 4-1-målet blev matchens sista.

Brynäs stannar därmed i serieledning, och Nybro på sjunde plats, i tabellen.

I nästa match, fredag 26 januari, har Brynäs Djurgården borta på Hovet 18.00, medan Nybro spelar hemma mot AIK 19.00.