Liss och Loponen matchvinnare när Djurgården besegrade Björklöven

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Djurgården i matchen mot Björklöven på Hovet. Laget vann onsdagens match i Hockeyallsvenskan med 2-1 (1-0, 1-0, 0-1).

Djurgården tog ledningen efter 6.55, genom Kalle Loponen framspelad av John Norman. Efter 19.27 i andra perioden slog Olle Liss till, på pass av Albin Grewe och Linus Eriksson och gjorde 2-0. 17.11 in i tredje perioden slog Fredric Weigel till framspelad av Scott Pooley och Jacob Olofsson och reducerade för Björklöven. Men mer än så orkade Björklöven inte med.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, Djurgården med 10–12 och Björklöven med 12–15 i målskillnad. Det här var Djurgårdens 13:e uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Björklövens tolfte uddamålsförlust.

Det här betyder att Djurgården är kvar på femte plats, och Björklöven stannar på sjätte plats, i tabellen.

På fredag 1 mars 19.00 spelar Djurgården borta mot Almtuna, och Björklöven hemma mot Mora.