Karlskoga körde över Kalmar – tog tredje raka segern

Bik Karlskoga är nu inne i en stark period i Hockeyallsvenskan. När laget mötte Kalmar hemma i Nobelhallen på onsdagen kom tredje raka segern. Laget vann med hela 5-1 (3-0, 1-1, 1-0).

Bik Karlskoga spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Jesper Norbäck, Viktor Lennartsson och Jonatan Harju. Bik Karlskoga ökade ledningen till 4-0 genom Stelio Mattheos efter 4.39 i andra perioden.

Kalmar reducerade dock till 4-1 genom Matthew Struthers efter 11.51 av perioden. Bik Karlskoga punkterade matchen med ett 5-1-mål med 42 sekunder kvar att spela genom Gustaf Thorell framspelad av Kalle Jellvert.

I nästa omgång har Bik Karlskoga Östersunds IK borta i Östersund Arena, fredag 25 oktober 19.00. Kalmar spelar hemma mot Nybro lördag 26 oktober 20.30.