Efterlängtad seger för Tingsryd – steg åt rätt håll mot Västervik

Tingsryd har haft en tung period med fem förluster i rad i Hockeyallsvenskan. Men hemma mot Västervik bröts den tunga sviten. Det blev 3-0 (0-0, 2-0, 1-0) i matchen i Dackehallen.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. I andra perioden var Tingsryd starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Gustav Olhaver och Kevin Ekman Larsson. Tingsryd gjorde också 3-0 genom Anton Lundmark framspelad av Gustav Olhaver efter 18.52 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

För Tingsryd gör resultatet att laget nu ligger på elfte plats i tabellen, medan Västervik är sist, på 14:e plats.

På onsdag 6 december 19.00 spelar Tingsryd borta mot Östersunds IK, och Västervik hemma mot Bik Karlskoga.