Djurgården besegrade AIK med 3-1

Djurgården vann hemma mot AIK i Hockeyallsvenskan. Matchen på onsdagen slutade 3-1 (2-0, 0-1, 1-0).

I början av matchen var Djurgården starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Daniel Brodin och Anton Gradin. Efter 8.46 i andra perioden slog Zion Nybeck till, på pass av Eric Norin och Oscar Nord och reducerade åt AIK. Djurgården punkterade matchen med ett 3-1-mål med 55 sekunder kvar att spela genom Albin Grewe. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, Djurgården med 14–19 och AIK med 12–18 i målskillnad.

För tabellens utseende betyder det här att Djurgården ligger på tionde plats medan AIK har åttondeplatsen.

Fredag 27 oktober möter Djurgården Almtuna borta 19.00 och AIK möter SSK borta 18.00.