Brynäs segrare hemma mot Bik Karlskoga

Brynäs vann mötet i Hockeyallsvenskan på bortaplan mot Bik Karlskoga, med 3-1 (1-0, 0-0, 2-1).

Segern var Brynäs fjärde på de senaste fem matcherna.

Brynäs började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 2.34 slog Johannes Kinnvall till på pass av Noel Nordh.

Andra perioden blev mållös. Brynäs gjorde två mål i tredje perioden och gick från 0-1 till 0-3, målen av Jack Kopacka och Simon Bertilsson, vilket avgjorde matchen.

Hampus Plato reducerade förvisso, men närmare än 1-3 kom inte Bik Karlskoga. Brynäs tog därmed en stabil seger.

Bik Karlskoga stannar därmed på tolfte plats, och Brynäs toppar fortfarande tabellen.

Nästa motstånd för Bik Karlskoga är AIK. Brynäs tar sig an Djurgården borta. Båda matcherna spelas onsdag 13 december 19.00.