Brynäs har fyra raka segrar – vann mot Östersunds IK med 10-2

Brynäs är i bra form just nu. På onsdagen kom seger nummer fyra i rad, efter 10-2 (3-1, 2-0, 5-1) hemma mot Östersunds IK. Det innebär också att Östersunds IK har tio raka förluster i Hockeyallsvenskan.

Brynäs var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-1.

I andra perioden var Brynäs starkast och gick från 3-1 till 6-1 genom mål av Miks Indrasis, Jacob Blomqvist och Linus Lindblom. Brynäs var långt ifrån nöjt där. Brynäs vann också tredje perioden 5-1 och matchen med hela 10-2.

Brynäs Johan Larsson stod för ett mål och tre assists, Miks Indrasis gjorde två mål och två målgivande passningar och Greg Scott gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Brynäs stannar därmed i serieledning, och Östersunds IK sist, på 14:e plats, i tabellen.

På fredag 29 december 19.00 spelar Brynäs borta mot Västervik, och Östersunds IK hemma mot Mora.