Brynäs besegrade Mora med 4-2

Brynäs vann mötet med Mora hemma med 4-2 (1-1, 2-1, 1-0) på fredagen i Hockeyallsvenskan.

Segern var Brynäs femte på de senaste sex matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Mora tog ledningen efter 17 minuters spel, genom Daniel Ljunggren framspelad av Johan Persson och Fabian Ilestedt.

Brynäs kvitterade till 1-1 efter 19.32, genom Linus Ölund på pass av Oskar Kvist och Johannes Kinnvall.

Mora tog ledningen på nytt efter 20.29, när Johan Persson fick träff assisterad av Daniel Ljunggren och Måns Carlsson.

Efter 15.41 i andra perioden nätade Tyler Vesel, framspelad av Greg Scott och kvitterade för Brynäs.

Johan Larsson gjorde dessutom 3-2 efter 17.41.

Laget punkterade matchen med ett 4-2-mål med 1.27 kvar att spela genom Jack Kopacka på pass av Tyler Vesel. Kopacka fullbordade därmed Brynäs vändning. Det fastställde slutresultatet till 4-2.

Resultatet innebär att Brynäs fortsätter toppa tabellen och Mora ligger på åttonde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Brynäs är Kalmar. Mora tar sig an Djurgården hemma. Båda matcherna spelas onsdag 10 januari 19.00.