AIK fortsätter vinna – 3-1 mot Djurgården

Det går fortsatt bra för AIK i Hockeyallsvenskan. På onsdagen mötte laget Djurgården i Avicii Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sex matcher i rad. Segerresultatet mot Djurgården blev 3-1 (1-0, 2-1, 0-0).

AIK tog ledningen efter 15 minuters spel, genom Eric Norin på pass av Zion Nybeck och Ole Einar Egeland Andersen. Efter 4.29 i andra perioden nätade Olle Liss, på pass av Kevin Karlsson och Emil Berglund och kvitterade för Djurgården.

AIK:s Richard Gynge gjorde 2-1 efter 7.37 framspelad av Zion Nybeck och Oscar Nord.

Mathew Maione gjorde dessutom 3-1 efter 16.51 på pass av Kristoff Kontos och Oscar Nord.

I tredje perioden höll AIK i sin 3-1-ledning och vann.

För Djurgården gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan AIK är på tredje plats.

I nästa match möter AIK Västerås borta och Djurgården möter SSK hemma. Båda matcherna spelas fredag 29 december 19.00.