Vita Hästen utklassade Skärblacka på hemmaplan

Vita Hästen dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Skärblacka i HockeyTrean södra D med hela 6-0 (3-0, 2-0, 1-0).

Därmed har Vita Hästen vunnit sex matcher i rad på hemmaplan.

Vita Hästen spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Jakob Engvall, Sebastian Norén och Gustaf Gardell. Vita Hästen gjorde två mål i andra perioden och gick från 3-0 till 5-0, målen av Isak Ekelund och Melker Eklund. Vita Hästen gjorde också 6-0 genom Sebastian Norén assisterad av Johan Rehme och Melker Eklund efter 9.50 i tredje perioden. 6-0-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Vita Hästen är i fortsatt serieledning, med 34 poäng efter tolv matcher, och Skärblacka på fjärde plats med 14 poäng.

Vita Hästen tar sig an Wettern i nästa match borta söndag 26 november 16.00. Skärblacka möter samma dag 16.40 Valdemarsvik hemma.