Värmdö har fem raka segrar – vann mot Sudret med 5-1

Värmdö är i bra form just nu. På lördagen kom seger nummer fem i rad, efter 5-1 (1-0, 2-0, 2-1) hemma mot Sudret. Det innebär också att Sudret har fem raka förluster i hockeytvåan östra herr.

Värmdö tog ledningen efter 5.25, genom Andreas Ahlström assisterad av Andreas Stjärnfeldt och Marcus Olsson. Värmdö startade andra perioden bäst och gick från 1-0 till 3-0 genom mål av Marcus Olsson och Joel Ahlin. Värmdö gjorde två snabba mål i tredje perioden och gick från 3-0 till 5-0, målen av Hampus Berg och Andreas Ahlström, och punkterade matchen.

Oskar Weström reducerade förvisso, men närmare än 5-1 kom inte Sudret. Värmdö tog därmed en säker seger.

Värmdös Andreas Stjärnfeldt hade tre assists, Marcus Olsson gjorde ett mål och två målgivande passningar och Andreas Ahlström stod för två mål och ett assist.

Det här betyder att Värmdö ligger på sjätte plats i tabellen, och Sudret är på 15:e plats.

Tisdag 16 januari 19.00 spelar Värmdö borta mot Spånga. Sudret möter Viggbyholm borta i Hägernäs Ishall söndag 14 januari 14.10.