Vänersborg vann mot Värnamo – trots underläge

Inför sista perioden var Värnamo i ledningen med 2-1 i Axelent Arena. Men Vänersborg vände och vann. Till slut blev det 2-4 i matchen i HockeyTvåan Alltvåan södra herr.

Värnamo tog ledningen efter 16 minuters spel, genom Nils Svensson framspelad av Isac Lagander och Manfred Träff Williams. Värnamo gjorde 2-0 genom Manfred Träff Williams efter 14.47 i andra perioden och kom allt närmare segern.

Med 4.40 kvar att spela av perioden kunde Johan Larsson göra 2-1 för Vänersborg. Vänersborg vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 2-1 till 2-4 i tredje perioden. Marcussons 2-4-mål kom med 01.39 kvar av matchen.

För hemmalaget betyder resultatet sjunde plats i tabellen. Vänersborg är på åttonde plats.

Värnamo tar sig an Boro/Vetlanda i nästa match hemma söndag 14 januari 17.00. Vänersborg möter samma dag 16.00 Sölvesborg hemma.