Tionde raka för Kungsör efter seger mot Fellingsb/Frövi

Formen är riktigt bra just nu för Kungsör. På fredagen kom tionde raka segern i hockeytrean Örebro/Västmanland, 5-0 (1-0, 2-0, 2-0), hemma mot Fellingsb/Frövi. Det innebär att Fellingsb/Frövi åkte på tolfte raka förlusten.

Kungsörs tränare Fredrik Pettersson:

– Idag syns det att det var längesen vi spelade match och vi får inte alls ordning på vårt spel! Men vi krigar på och får in några puckar och vinner till slut mot ett hårt krigande Fellingsbro! Det är trots allt poängen som räknas i slutändan och vi tar med oss alla poäng! Nu laddar vi om inför kommande matcher på söndag och tisdag!

Kungsör tog ledningen efter 19 minuters spel, genom Simon Jågas framspelad av Niclas Mellgren och Rasmus Kesti. I andra perioden var Kungsör starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Tim Åberg och Johannes Jansson. Kungsör fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-0. Målen i sista perioden gjordes av Tim Åberg och Alexander Hedlund.

Resultatet innebär att Kungsör fortsätter toppa tabellen och Fellingsb/Frövi ligger sist, på sjätte plats i tabellen.

Söndag 14 januari 14.00 spelar Kungsör borta mot Västerås Pick. Fellingsb/Frövi möter Nora hemma i FMAB Arena fredag 19 januari 19.00.