Stort jubel när Glimma säkrade seriesegern med vinst mot Lejonet

Spelarna i Glimma har all anledning att fira efter 2-1 (1-0, 0-1, 1-0) på hemmaplan mot Lejonet. Det betyder nämligen att Glimma har säkrat seriesegern i HockeyTrean södra F. Lejonet ligger på sjätte plats i tabellen.

Filip Hedvall blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål 4.15 in i sista perioden.

Segern var Glimmas åttonde på de senaste nio matcherna, och sjätte raka segern på hemmaplan.

Glimma tog ledningen efter 16.47, genom Justus Palmroos framspelad av Jacob Lindh och Alfred Andersson. Efter 15.09 i andra perioden slog Algot Olofsson till, framspelad av Hugo Hermansson och Ludvig Sebelius och kvitterade för Lejonet. 4.15 in i tredje perioden slog Filip Hedvall till på pass av Fredrik Hansson och avgjorde matchen för Glimma.

Det här var Glimmas tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Lejonets fjärde uddamålsförlust.

Nästa motstånd för Glimma är Åstorp IK. Lejonet tar sig an Osby hemma. Båda matcherna spelas söndag 3 december 16.00.