Storseger för Sollefteå borta mot Brunflo

Sollefteå hade en riktig målfest när man besegrade Brunflo borta i Klanghallen i hockeytvåan norra CD herr. Sollefteå vann med hela 8-1 (2-0, 4-0, 2-1). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Brunflo vann med 8-3.

Segern var Sollefteås sjätte på de senaste sju matcherna.

I början av matchen var Sollefteå starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Kevin Dahlberg och Liam Sundin. Det skulle komma mer från Sollefteå. Även i andra perioden var det Sollefteå som var starkast. Laget vann perioden med 0-4 och ställningen efter två perioder var 0-6.

Sollefteå fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Emil Brorsson och Patrik Söderholm.

Sollefteås William Everson hade tre assists.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Brunflo på femte plats och Sollefteå på tredje plats.

Brunflo möter KB65 i nästa match hemma tisdag 9 januari 19.30. Sollefteå möter samma dag AIK Härnösand hemma.