Stabil seger för LN 70 – som nollade Trollhättans HC

Tre egna mål räckte mot Trollhättans HC. LN 70 tog hem segern hemma mot Trollhättans HC i Hockeytrean södra A fortsättningsserie i en målsnål match. Slutresultatet blev 3-0 (1-0, 1-0, 1-0).

Trollhättans HC:s assisterande tränare Christian Erkkilä:

– Vi är ändå nöjda trots förlusten. Tycker vi gör en bra match försvarsmässigt och står upp väldigt bra mot LN-70, jag tycker inte resultatet speglar matchen. Vi har bud på 2-3 mål men lyckas tyvärr inte få in pucken Vi står verkligen upp mot LN-70 med deras erfarenheter och rutin.

LN 70 tog ledningen efter nio minuters spel, genom Markus Twillman på pass av Karl Trogens och Joachim Wallin. Efter 4.33 i andra perioden nätade Karl Trogens, på pass av Joachim Wallin och Jonathan Svensson och gjorde 2-0. Till slut kom också 3-0 genom Emil Haag som ökade LN 70:s ledning assisterad av Nikita Vasilenko och Tobias Lundqvist efter 14.28 i tredje perioden. 3-0-målet blev matchens sista.

LN 70 har nu sex poäng efter fyra spelade matcher, medan Trollhättans HC har tre poäng efter fem matcher.

I nästa omgång har LN 70 Lysekil hemma i Lödöseborg, tisdag 23 januari 19.00. Trollhättans HC spelar hemma mot Tibro IK söndag 28 januari 17.00.