Skärgården tog klar seger mot Falkenberg

Skärgården tog en enkel seger mot Falkenberg borta i Falkenbergs Ishall i Hockeytrean södra B fortsättningsserie. Laget dominerade matchen, som slutade 8-3 (3-1, 3-2, 2-0).

I första perioden var det Skärgården som var starkast. Laget vann perioden med 1-3.

Även i andra perioden var det Skärgården som var starkast. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 3-6.

Skärgården fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-3. Målen i sista perioden gjordes av Emil Backman och Edwin Berg.

Adam Cronesberry gjorde två mål för Skärgården och ett assist, Andreas Johansson stod för tre poäng, varav ett mål och Noel Sköld gjorde två mål och spelade fram till ett mål.

Falkenberg har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Skärgården har åtta poäng.

Fredag 12 januari 19.30 spelar Falkenberg hemma mot Kungsbacka. Skärgården möter Varberg hemma i Öckerö Ishall söndag 14 januari 18.30.