Seger för Ulricehamn hemma mot Kungälv

Ulricehamn vann mötet med Kungälv hemma med 4-1 (1-0, 1-1, 2-0) på onsdagen i Hockeytvåan södra vår herr.

Kungälvs assisterande tränare Michael Ekberg:

– Första perioden spelar vi inte alls bra. Samlar oss i paus och spelar bättre de två sista perioderna. Tre ramträffar och puckar som dansar på mållinjen, hade de gått in kanske utgången blivit en annan men tyvärr är det inte vår kväll.

Ulricehamn tog ledningen efter 19.38, genom Fredrik Engdahl framspelad av Dennis Landgren och Ilya Zheltakov. Efter 10.23 i andra perioden slog Melker Öberg till, på pass av Eric Österman och Oliver Erixon och kvitterade för Kungälv.

Ulricehamns Dennis Landgren gjorde 2-1 efter 10.54 framspelad av Alexander Åberg och Jack Sirkka.

I tredje perioden var Ulricehamn starkast och gick från 2-1 till 4-1 genom två snabba mål i mitten av perioden av Måns Lundgren och Ilya Zheltakov och avgjorde matchen.

Ulricehamn har tre segrar och två förluster och 17–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kungälv har två vinster och tre förluster och 17–20 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Ulricehamn på åttonde plats i tabellen, medan Kungälv är på nionde plats.

Ulricehamn tar sig an Olofström i nästa match borta söndag 11 februari 17.00. Kungälv möter samma dag 16.00 Gislaved hemma.