Olle Henell tremålskytt i Boro/Vetlandas seger mot HC Lidköping

Olle Henell stod för ett hattrick när Boro/Vetlanda besegrade HC Lidköping på bortaplan med 5-2 (2-0, 0-0, 3-2) i HockeyTvåan Alltvåan södra herr. Övriga mål för bortalaget gjordes av Wilhelm Karlsson och Erik Ryberg, målen för HC Lidköping gjordes av Oscar Ahokas och Oliwer Fjellström.

I början av matchen var Boro/Vetlanda starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två mål av Olle Henell i slutet av perioden.

Andra perioden blev mållös. Boro/Vetlanda vann också tredje perioden 2-3 och matchen slutade 2-5.

Boro/Vetlandas Jakob Jonsson hade tre assists och Olle Henell gjorde tre mål för.

Det här betyder att HC Lidköping nu ligger på tionde och sista plats i tabellen, och Boro/Vetlanda är på tredje plats.

Söndag 14 januari möter HC Lidköping Helsingborg borta 16.00 och Boro/Vetlanda möter Värnamo borta 17.00.