Ockelbo klart för Hockeytvåan efter seger

Ockelbo är klart för spel i Hockeytvåan. Detta efter att matchen hemma mot Hofors slutat 5-3 (2-0, 2-1, 1-2).

Snackisen var Anton Björkman – som gjorde hela fyra av Ockelbos mål.

Därmed har Ockelbo vunnit fem matcher i rad i HockeyTvåan Kvalserie A västra herr och behöver en seger till för att gå igenom serien obesegrade.

I början av matchen var Ockelbo starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Anton Björkman och Tim Holm. Efter 12.21 i andra perioden ökade Ockelbo på till 3-0, återigen genom Anton Björkman.

Hofors reducerade dock till 3-1 genom Noël Lengstam med 4.26 kvar att spela av perioden.

Ockelbo ökade ledningen till 4-1, återigen genom Anton Björkman efter 19.59. Ockelbo ökade ledningen till 5-1, på nytt genom Anton Björkman efter 8.10 i tredje perioden.

Gustav Nordström och Zebastian Sjödin reducerade förvisso, men närmare än 5-3 kom inte Hofors. Ockelbo tog därmed en stabil seger.

Ockelbos Anton Björkman gjorde fyra mål.

Efter fem matcher har Ockelbo nu 14 poäng och Hofors har sex poäng.

Nästa motstånd för Ockelbo är Lindefallet. Hofors tar sig an Hedemora hemma. Båda matcherna spelas söndag 10 mars 16.00.