Munkfors avgjorde matchserien mot Alfta

Efter seger på hemmaplan med 6-1 (1-0, 3-0, 2-1) har Munkfors nu avgjort matchserien mot Alfta i Play Off 1 till kvalserien HockeyEttan västra. Munkfors vann serien med 2-0.

– Vi är det bättre laget under hela matchen tycker jag och vinner rättvist. All heder till Alfta dock som försöker spela hockey hela tiden trots att det rinner iväg målmässigt. Nu blickar vi framåt mot play off 2, kommenterade Munkfors tränare Olof Nilsson.

Munkfors tog ledningen efter 8.15, genom Adrian Davidsson assisterad av Hedi Fatnassi och Viktor Chragin Hansson. I andra perioden var Munkfors starkast och gick från 1-0 till 4-0 genom mål av Hedi Fatnassi, Albin Törnkvist och Victor Augustsson. 6.11 in i tredje perioden slog Oskar Smids till på pass av Erik Källänge och Martin Hellgren och reducerade för Alfta. Mer än så blev det dock inte för Alfta.

8.51 in i perioden nätade Munkfors Simon Peteri framspelad av William Johannesson och Tim Forslund och ökade ledningen för Munkfors.

Laget punkterade matchen med ett 6-1-mål med 1.28 kvar att spela genom Robin Johannesson framspelad av Robin Törnkvist och Benjamin Trust. 6-1-målet blev matchens sista.

Hedi Fatnassi gjorde ett mål för Munkfors och två målgivande passningar.