LN 70 vann på hemmaplan mot Tibro IK

LN 70 vann hemma mot Tibro IK i HockeyTrean södra B. Matchen på torsdagen slutade 4-2 (1-0, 1-1, 2-1).

LN 70 började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 1.27 slog Tobias Lundqvist till på pass av Tim Jacobsson och Adam Saaranen. Efter 5.57 i andra perioden nätade Erik Dahné, framspelad av Jesper Erlandsson och Valter Johansson och kvitterade för Tibro IK.

LN 70:s Ludvig Hall gjorde 2-1 efter 7.27 på pass av Tobias Lundqvist.

4.11 in i tredje perioden nätade Tibro IK:s Valter Johansson och kvitterade för Tibro IK.

10.00 in i perioden slog Pontus Ottosson till på pass av Tobias Lundqvist och gav laget ledningen för LN 70.

Laget punkterade matchen med ett 4-2-mål med 55 sekunder kvar att spela genom Jonathan Svensson framspelad av Markus Twillman och Karl Trogens. 4-2-målet blev matchens sista.

Tobias Lundqvist gjorde ett mål för LN 70 och spelade dessutom fram till två mål.

Med två omgångar kvar är LN 70 på sjätte plats i tabellen, medan Tibro IK är på fjärde plats.

I nästa match möter LN 70 Tidaholms HF borta och Tibro IK möter Sörhaga/Alingsås hemma. Båda matcherna spelas söndag 3 december 16.00.