Kungsör har åtta raka segrar – vann mot Fellingsb/Frövi med 7-0

Kungsör är i riktigt bra form just nu. På onsdagen kom seger nummer åtta i rad, efter 7-0 (2-0, 2-0, 3-0) borta mot Fellingsb/Frövi. Det innebär också att Fellingsb/Frövi har åtta raka förluster i hockeytrean Örebro/Västmanland.

Kungsörs tränare Fredrik Pettersson:

– Först och främst skönt att få spela igen efter flertalet inställda matcher! Gällande dagens match så finns det både bra saker att ta med oss, men även saker vi behöver slipa på och hitta tillbaka till! Nu blickar vi framåt mot fredag och bortamatch mot Nora!

I början av matchen var Kungsör starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Rasmus Kesti och Tim Åberg. Det skulle komma mer från Kungsör. Kungsör gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 0-2 till 0-4, målen av Tim Åberg och Tim Åberg. Kungsör fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-0. Målen i sista perioden gjordes av Tim Nygren, Anton Nygren och Johan Pettersson.

Tim Nygren och Anton Nygren gjorde ett mål och tre assist var för Kungsör.

Resultatet innebär att Fellingsb/Frövi ligger kvar på sjätte och sista plats och Kungsör toppar tabellen.

Fredag 8 december spelar Fellingsb/Frövi borta mot Kumla HC 19.30 och Kungsör mot Nora borta 19.00 i NEH Hallen.