Huge slog Skutskär efter Adam Melkerssons dubbel

Det blev Huge som gick segrande ur mötet med Skutskär i hockeytrean Gästrikland på hemmaplan, med 3-1 (1-0, 1-0, 1-1).

– Skön vinst där vi ska vara nöjda att vi går segrande ur. Målvakt Jesper Jansson gör en fin insats som håller oss kvar i ledning och hjälper laget att ta en vinst, kommenterade Huges huvudtränare Markus Dal.

Segern var Huges sjätte på de senaste sju matcherna, och femte hemmasegern i rad.

Huge tog ledningen efter fem minuters spel, genom Isac Andersson-Jägeroos på pass av Charlie Abrahamsson och Fabio Abrahamsson. Efter 4.29 i andra perioden nätade Adam Melkersson, på pass av Rasmus Westerberg och Andreas Westlund och gjorde 2-0. Efter 8.59 av matchen kunde Marcus Friberg Carlsson göra 2-1 för Skutskär.

Huge kunde dock avgöra till 3-1 med 1.15 kvar av matchen genom Adam Melkersson.

Det här betyder att Huge är i fortsatt serieledning, med 24 poäng efter tio matcher, och Skutskär på sjätte plats med 14 poäng.

Fredag 8 december 19.30 spelar Huge borta mot Järvsö/Hofors. Skutskär möter Lindefallet borta i PF Arena tisdag 5 december 19.30.