Hisingen en lätt match för Kungsbacka som vann klart

Kungsbacka hade inga problem med Hisingen i Hockeytrean södra B fortsättningsserie, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-2 (3-0, 2-0, 2-2).

Kungsbacka spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom tre snabba mål i mitten av perioden av Joakim Krantz, Anton Hansson och Jonis Jacobsson. Kungsbacka gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 3-0 till 5-0, målen av William Hellring och Simon Ramsby. 1.55 in i tredje perioden nätade Hisingens Jonathan Sjökvist på pass av Patrik Bromar och Samuel Bexell och reducerade för Hisingen.

Efter 3.27 i tredje perioden reducerade Hisingen på nytt genom Kevin Karlsson framspelad av Patrik Bromar och Samuel Bexell.

4.56 in i perioden slog Simon Ramsby till ännu en gång och ökade ledningen för Kungsbacka.

Laget punkterade matchen med ett 7-2-mål med 1.29 kvar att spela på nytt genom Simon Ramsby på pass av Daniel Stenblock. Det fastställde slutresultatet till 7-2.

Kungsbackas Simon Ramsby stod för tre mål och två assists.

Kungsbacka har nu åtta poäng efter fyra spelade matcher, medan Hisingen har fyra poäng efter fem matcher.

Fredag 26 januari 19.00 spelar Kungsbacka hemma mot Varberg. Hisingen möter Skärgården hemma i Tuve Ishall söndag 28 januari 15.40.