Hedi Fatnassi stor matchhjälte när Munkfors slog Arvika

Munkfors tog till slut hem segern mot Arvika i matchen hemma i Munkfors Arena på söndagen. Segermålet för Munkfors stod Hedi Fatnassi för med bara 13 sekunder kvar av matchen. Matchen i hockeytvåan västra C herr slutade 6-5 (1-4, 1-0, 4-1).

– Första perioden blir vi hårt straffade på våra misstag och dåliga disciplin och Arvika går ifrån till 1-4. I andra spelar vi upp oss och har 2-4 inför tredje. I tredje visar vi bra lagmoral och lyckas ta oss i kapp och förbi till slut och vi får med oss alla tre poängen, kommenterade Munkfors tränare Olof Nilsson efter matchen.

Segern var Munkfors sjätte på de senaste sju matcherna, och femte hemmasegern i rad.

Arvika var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-4.

Efter 7.06 i andra perioden nätade Adrian Davidsson, framspelad av Victor Augustsson och reducerade åt Munkfors. Även i tredje perioden var det Munkfors som var starkast. Laget vann perioden med 4-1 och matchen med 6-5.

Arvikas Hugo Stålnacke stod för fyra poäng, varav ett mål och Jakob Johannesson gjorde ett mål och två assist. Jonas Johannesson och Tim Forslund gjorde ett mål och två assist var för Munkfors.

Det här var Munkfors tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Arvikas fjärde uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Munkfors i serieledning, och Arvika är på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 11 februari. Då möter Munkfors Kil i Munkfors Arena 16.00. Arvika tar sig an Hammarö hemma 17.00.