Glimma fixade platsen i Alltrean efter seger mot Lejonet

Efter en bra säsong i HockeyTrean södra F är Glimma klart för Alltrean. Det efter seger, 4-1 (1-0, 1-1, 2-0), på bortaplan mot Lejonet.

Därmed har Glimma vunnit sju matcher i rad i HockeyTrean södra F.

Glimma tog ledningen efter 16.14, genom Harry Nilsson på pass av Fredrik Hansson och William Nordqvist. Efter 2.07 i andra perioden gjorde Glimma 0-2 genom Björn Bengtsson.

Efter 5.09 av perioden kunde Anton Nyman göra 1-2 för Lejonet. I tredje perioden var Glimma starkast och gick från 1-2 till 1-4 genom två mål av Albin Brännström och avgjorde matchen.

Med tre omgångar kvar är Lejonet på sjätte plats i tabellen, och Glimma leder serien.

I nästa match möter Lejonet Lund Giants borta och Glimma möter Ronneby borta. Båda matcherna spelas söndag 26 november 16.00.