Formstarka Rosvik vann mot Vindeln

Rosvik är svårslaget i HockeyTvåan Alltvåan norra AB herr. Mot Vindeln borta i Vindelns Ishall på fredagen blev det seger igen. Laget vann med 6-3 (3-2, 0-0, 3-1) och har nu fyra segrar i rad.

Vindelns tränare Jens Endfors tyckte till om matchen:

– Vi tar tag i matchen och dominerar och går upp till 2-0 men sista 3 så hamnar vi i situationer där de straffar oss med 3 mål. Andra perioden är jämn och även tredje där vi kan göra 3-3 men de sätter 4-2 och vinner. En match som vi lika gärna kunde ha vunnit.

Rosvik var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

Andra perioden blev mållös. Rosvik hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 13.51 genom Tobias Sundqvist, och gick upp till 2-5 innan Vindeln svarade.

Segern skrevs till slut till 3-6 för Rosvik.

För Vindeln gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Rosvik är på fjärde plats.

Onsdag 14 februari 19.30 spelar Vindeln hemma mot Burträsk. Rosvik möter Kiruna AIF hemma i Norrbotten Stål Arena lördag 10 februari 13.00.