Dålig första period sänkte Flemingsberg J20

Flemingsberg J20 lyckades inte få till spelet på bortaplan mot Vallentuna i J20 Region öst fortsättning herr. Redan efter första perioden ledde hemmalaget med 3-0. Flemingsberg J20 arbetade sig närmre, men förlorade matchen med 3-1 (3-0, 0-1, 0-0).

Vallentuna spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Olle Nordberg, William Hoffman och Paul Tollet. Efter 8.09 i andra perioden slog Vilton Waerner till, framspelad av Gustav Kallerman och Liam Lundh och reducerade åt Flemingsberg J20. Tredje perioden blev mållös, och Vallentuna höll i sin 3-1-ledning och vann.

För Vallentuna gör resultatet att laget nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Flemingsberg J20 är på sjätte plats.

Vallentuna tar sig an Sollentuna i nästa match borta onsdag 20 december 19.30. Flemingsberg J20 möter Nacka hemma torsdag 21 december 19.40.