Tierp tog ännu en seger – 8-3 mot GötaTraneberg

Tierp fortsätter starkt i hockeytvåan östra herr. När laget mötte GötaTraneberg hemma i Vegahallen på tisdagen kom ännu en seger. Laget vann med 8-3 (3-1, 1-2, 4-0). I och med detta har Tierp fem segrar i rad.

– En stabil laginsats, och femte raka segern är ett faktum, kommenterade Tierps lagledare Eva-Lena Wadberg.

Tierp tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.19 genom Ville Önnebro, och gick upp till 2-0 innan GötaTraneberg svarade.

Innan perioden var över hade Tierp ryckt åt sig ledningen med 3-1. GötaTraneberg förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 4-3.

I tredje perioden var Tierp starkast och gick från 4-3 till 8-3 genom två mål av Casper Löfström, ett mål av Philip Löfström och ett mål av Carl Aronsson och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 3.17 kvar att spela.

Philip Löfström gjorde två mål för Tierp och ett målgivande pass.

För Tierp gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan GötaTraneberg är på elfte plats.

I nästa omgång har Tierp Flemingsberg borta i Visättra Ishall, fredag 15 december 19.40. GötaTraneberg spelar borta mot Sudret lördag 16 december 16.00.