NY Rangers segrade i toppmötet mot Los Angeles

Det var toppmatch i NHL under måndagen när NY Rangers tog emot tredjeplacerade Los Angeles. NY Rangers vann matchen med 4-1 (0-0, 2-0, 2-1).

Den första perioden slutade 0–0. I andra perioden var NY Rangers starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Mika Zibanejad och Jimmy Vesey. 6.37 in i tredje perioden slog Phillip Danault till framspelad av Adrian Kempe och Anze Kopitar och reducerade för Los Angeles. Men mer än så orkade Los Angeles inte med.

11.32 in i perioden nätade NY Rangers Jonny Brodzinski och ökade ledningen för NY Rangers.

Efter 15.28 nätade Will Cuylle på pass av Vincent Trocheck och Jonny Brodzinski och ökade ledningen för NY Rangers. 4-1-målet blev matchens sista.

NY Rangers stannar därmed i serieledning, och Los Angeles på tredje plats, i tabellen.

I nästa omgång har NY Rangers Toronto hemma i Madison Square Garden, onsdag 13 december 01.00. Los Angeles spelar hemma mot Winnipeg torsdag 14 december 04.30.