Colton Sissons tvåmålsskytt när Nashville vann

2-1 (1-0, 1-1, 0-0) vann Nashville med på bortaplan mot Montreal i NHL. Bakom segern låg två mål av Colton Sissons.

Segern var Nashvilles fjärde på de senaste fem matcherna.

Nashville tog ledningen efter elva minuters spel, genom Colton Sissons på pass av Filip Forsberg och Roman Josi. Efter 7.03 i andra perioden gjorde Nashville 0-2, återigen genom Colton Sissons.

Jake Evans reducerade förvisso, men närmare än 1-2 kom inte Montreal. Tredje perioden blev mållös, och Nashville höll i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Montreals sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Nashvilles sjunde uddamålsseger.

För Nashville gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Montreal är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Montreal är Pittsburgh. Lagen möts torsdag 14 december 01.00 i Bell Centre. Nashville tar sig an Philadelphia hemma onsdag 13 december 02.00.