Winnipeg vann toppmötet mot Colorado med 4-2

Winnipeg tog en stark seger på bortaplan när man vann mot Colorado i NHL på fredagen med 4-2 (1-0, 2-2, 1-0). En viktig seger i toppen av tabellen.

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Colorado Avalancheär i fortsatt serieledning, och Winnipeg på tredje plats.

Matchen var länge mållös. Winnipeg Jets ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål på 33 sekunder i slutet av perioden av Adam Lowry och Kyle Connor. Colorado reducerade dock till 1-2 genom Nathan MacKinnon tidigt i andra perioden av perioden.

Efter 15.14 gjorde Winnipeg 1-3 genom Josh Morrissey och tog ett rejält grepp om matchen.

Colorado gjorde 2-3 genom Joel Kiviranta efter 19.29 av perioden. Winnipeg punkterade matchen med ett 2-4-mål med 37 sekunder kvar att spela på nytt genom Kyle Connor. Det fastställde slutresultatet till 2-4.

I nästa omgång har Colorado Philadelphia hemma i Ball Arena, söndag 10 december 03.00. Winnipeg spelar borta mot Anaheim Ducks måndag 11 december 02.00.