Målfest för Munkfors hemma mot Åmål

Det blev en riktig storseger för Munkfors mot Åmål hemma i hockeytvåan västra C herr. Matchen slutade 12-1 (5-1, 4-0, 3-0).

– Skönt med lite islossning för grabbarna. En svår match för Karl-Oskar i målet men han löser det på ett mycket bra sätt, kommenterade Munkfors tränare Olof Nilsson efter matchen.

Åmåls tränare Jonas Möörk tyckte så här om matchen:

– Det var Munkfors från start till mål, vi får glömma den här matchen och ladda för nästa.

Munkfors var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 5-1.

I andra perioden var Munkfors starkast och gick från 5-1 till 9-1 genom två mål av Lucas Berg, ett mål av Victor Augustsson och ett mål av Hedi Fatnassi i mitten av perioden. Det skulle komma mer från Munkfors. Munkfors fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 12-1. Målen i sista perioden gjordes av Victor Augustsson, Benjamin Trust och Simon Peteri.

Benjamin Trust gjorde ett mål för Munkfors och spelade dessutom fram till sex mål, Hedi Fatnassi stod för ett mål och fyra assists, Alexander Andersson gjorde ett mål och två målgivande passningar, Victor Augustsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål, Adrian Davidsson hade tre assists, Simon Peteri gjorde två mål och ett målgivande pass och William Johannesson gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Munkfors nya tabellposition är tredje plats, medan Åmål är på femte plats.

I nästa match möter Munkfors Karlskoga IK hemma på söndag 10 december 16.00. Åmål möter Arvika fredag 8 december 19.00 hemma.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: