Colorado besegrade Anaheim Ducks med knapp marginal

Hemmalaget Colorado vann matchen mot Anaheim Ducks i NHL. Resultatet i onsdagens match i Ball Arena blev 3-2 (1-0, 1-0, 1-2).

Colorados fina hemmaform håller i sig. Segern var femte raka i Ball Arena.

Colorado började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 1.38 slog Kurtis MacDermid till assisterad av Nathan MacKinnon. Efter 17.38 i andra perioden slog Nathan MacKinnon till, framspelad av Jonathan Drouin och Josh Manson och gjorde 2-0. Colorado ökade ledningen till 3-0 genom Logan O’Connor efter 6.18 i tredje perioden.

Sam Carrick och Leo Carlsson reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 3-2 kom inte Anaheim Ducks.

Colorados Nathan MacKinnon stod för ett mål och två assists.

Det här var Colorados tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Anaheim Ducks sjätte uddamålsförlust.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Colorado i serieledning och Anaheim Ducks på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är fredag 8 december. Då möter Colorado Winnipeg i Ball Arena 03.00. Anaheim Ducks tar sig an Chicago borta 02.30.