Minnesota fortsätter vinna – 5-2 mot Calgary

Det går fortsatt bra för Minnesota i NHL. På onsdagen mötte laget Calgary i Scotiabank Saddledome och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Calgary blev 5-2 (1-0, 3-1, 1-1).

I början av matchen var Minnesota starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Marcus Foligno och Kirill Kaprizov. Efter 1.28 i andra perioden ökade Minnesota på till 0-3 genom Matt Boldy.

Efter 6.51 av perioden kunde Mikael Backlund göra 1-3 för Calgary.

Minnesota ökade ledningen till 1-4, på nytt genom Matt Boldy efter 13.58. Calgary reducerade dock på nytt till 2-4 genom Connor Zary tidigt i tredje perioden av matchen.

Minnesota kunde dock avgöra till 2-5 med 13.11 kvar av matchen genom Joel Eriksson Ek.

Det här betyder att Calgary ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Minnesota på sjunde plats.

Fredag 8 december möter Calgary Carolina hemma 03.00 och Minnesota möter Vancouver borta 04.00.