Seger för Stil Hockey – steg åt rätt håll mot Boden

Stil Hockey har varit i en svacka med åtta förluster i rad i hockeytvåan norra A herr. Men borta mot Boden bröts den sviten. Det blev 5-6 (2-1, 1-1, 2-3, 0-0, 0-1) efter straffar i matchen i Hive Arena.

I första perioden var det Boden som var starkast. Laget vann perioden med 2-1.

Andra perioden slutade 1-1 och ställningen efter två perioder var 3-2.

12.44 in i tredje perioden slog Joakim Brydolf till på pass av Jan Bertgren och kvitterade för Stil Hockey.

Efter 16.09 nätade Marcus Rosberg framspelad av Jan Bertgren och Nils Segerstedt och gav Stil Hockey ledningen.

17.33 in i perioden nätade Bodens Robin Silverplatz på pass av Linus Almroth och kvitterade för Boden.

Laget tog ledningen med 1.17 kvar att spela ännu en gång genom Ludvik Lysonek framspelad av Joel Eman och Linus Almroth.

Stil Hockey kvitterade till 5-5 med 02.00 kvar att spela på nytt genom Marcus Rosberg assisterad av Joakim Brydolf och Jan Bertgren.

I straffläggningen var det Stil Hockey som avgjorde till 5-6. Den avgörande straffen stod Jan Bertgren för.

Jan Bertgren gjorde två mål för Stil Hockey och fyra assist. Linus Almroth hade fyra assists för Boden.

Det här var Bodens tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Stil Hockeys andra uddamålsseger.

Det här betyder att Boden nu ligger på åttonde och sista plats i tabellen, och Stil Hockey är på sjunde plats.

Boden tar sig an Sunderby i nästa match borta fredag 8 december 19.30. Stil Hockey möter Rosvik hemma tisdag 12 december 19.30.