Tidaholms HF vann efter sen kvittering mot LN 70

Matchen mellan hemmalaget Tidaholms HF och gästande LN 70 i HockeyTrean södra B var lika efter full tid, efter en sen kvittering av Tidaholms HF:s Arvid Leremar. I förlängningen kunde Tidaholms HF avgöra till 7-6 (1-2, 3-1, 2-3, 1-0) genom Dennis Ohlsson efter 2. 5 och fullborda vändningen.

– Vi bjuder på en onödigt spännande match. Skönt att vi tar med oss 2 poäng. Tillräckligt för att hålla både LN och Tibro under oss i serien, kommenterade Tidaholms HF:s tränare Jimmy Salker.

Dennis Ohlsson blev matchhjälte med sitt avgörande 7-6-mål 2.05 in i förlängningen.

LN 70 startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 0-2, genom mål av Erik Fagerlin och Emil Haag innan Tidaholms HF svarade och gjorde 2-1 genom Dennis Ohlsson. I andra perioden var det i stället Tidaholms HF som hade övertaget. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 4-3.

LN 70 hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter tre perioder var 6-6.

I förlängningen tog det 2.05 innan Tidaholms HF också avgjorde till 7-6. Matchvinnare för hemmalaget blev Dennis Ohlsson, framspelad av Sebastian Bergåker-Melin och Sebastian Eneland.

Tidaholms HF:s Sebastian Eneland hade fyra assists och Alfred Johansson gjorde ett mål och två målgivande passningar. Jonathan Svensson och Theo Båthen gjorde ett mål och två assist var för LN 70.

Det här var Tidaholms HF:s andra uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Tidaholms HF är kvar på fjärde plats, och LN 70 stannar på sjätte plats, i tabellen.