SSK J20 avgjorde med tre mål i tredje perioden

I två perioder hängde bortalaget Malmö hyggligt med i matchen mot SSK J20. Men SSK J20 öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 6-1 (0-0, 3-1, 3-0) i matchen i J20 Nationell södra herr.

SSK J20 tog ledningen efter 20 minuters spel, genom Olle Hilmersson på pass av Lukas Klecka och Sebastian Redlich. SSK J20 gjorde 2-0, återigen genom Olle Hilmersson efter 8.35 i andra perioden.

Malmö reducerade dock till 2-1 genom Bruno Idzan efter 9.06 av perioden.

Efter 15.57 gjorde SSK J20 3-1 genom Ozbej Rep. SSK J20 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Elias Holmberg, Sebastian Kjellen och Tim-Kristian Lukkarinen.

Båda lagen har nu en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, SSK J20 med 13–15 och Malmö med 10–22 i målskillnad.

Det här betyder att SSK J20 ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Malmö på nionde plats.