Dallas utklassade Tampa Bay på hemmaplan

Dallas dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Tampa Bay i NHL med hela 8-1 (3-1, 3-0, 2-0).

Dallas Stars stod för tre raka mål i första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 3-0, på bara 6.33 tidigt i perioden.

Tampa Bay Lightning reducerade dock till 3-1 genom Victor Hedman efter 12.25 av perioden. I andra perioden var Dallas starkast och gick från 3-1 till 6-1 genom mål av Mason Marchment, Joe Pavelski och Jason Robertson. Det skulle komma mer från Dallas. Dallas fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Thomas Harley och Sam Steel.

Resultatet innebär att Dallas ligger kvar på andra plats och Tampa Bay på femte plats i tabellen.

Lagen möts igen i Amalie Arena, tisdag 5 december 01.00.