Skedvi/Säter vann mot Hofors – Anton Eriksson blev matchvinnare

Skedvi/Säter besegrade Hofors på bortaplan i fredagens match i hockeytvåan västra A herr. 3-7 (2-2, 1-3, 0-2) slutade matchen.

– Vi spelar en bra hockey i början av matchen men ju längre den går ju mer slarvar vi och tappar momentum. Vi är inte ödmjuka med uppdraget ikväll och det har man inte råd med i denna division 2-serie. Nya tag, kommenterade Hofors tränare Johan Kämpe efter matchen.

Hofors tog ledningen efter 4.46, genom Isak Hansson-Johansson på pass av Roberts Vorona.

Skedvi/Säter kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 5.18 slog Johan Strömgren till assisterad av Hannes Andersson.

Hofors tog ledningen på nytt efter 10.03, när Isak Hansson-Johansson återigen fick träff framspelad av Gustav Nordström.

Skedvi/Säter kvitterade till 2-2 efter 14.15, när Emil Eriksson slog till assisterad av Anton Eriksson och Simon Erlandsson.

Efter 2.36 i andra perioden gjorde Skedvi/Säter 2-3 genom Rikky Hanspers.

Hofors kvitterade till 3-3 genom Zebastian Sjödin efter 7.27 av perioden.

Skedvi/Säter gjorde dock två mål och gick från 3-3 till 3-5, målen av Martin Öhman och Anton Eriksson. Skedvi/Säter fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-3. Målen i sista perioden gjordes av Anton Eriksson och Kalle Olhans-Lind.

Skedvi/Säters Anton Eriksson stod för tre poäng, varav två mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hofors på åttonde och sista plats och Skedvi/Säter på fjärde plats.

I nästa match, tisdag 5 december 19.00, har Hofors Alfta borta i Alfta Ishall, medan Skedvi/Säter spelar hemma mot Gävle.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: