Revansch och tre poäng för Älvdalen

Älvdalen gick segrande från matchen i hockeytrean Dalarna när laget mötte Björbo hemma i Älvdalens Ishall på fredagen. Så såg det inte ut i lagens senaste möte då Björbo vann med 12-1. Den här gången blev slutresultatet 6-2 (1-0, 3-2, 2-0).

Björbos ledare Andreas Nilsson:

– Bra match av Älvdalen!

Älvdalen tog ledningen efter 7.47, genom Simon Olsson assisterad av Robin Nilsson Andren. Även i andra perioden var det Älvdalen som var starkast. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 4-2.

Älvdalen fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-2. Målen i sista perioden gjordes av Elias Flood, som gjorde två mål.

Nick Nilsson gjorde två mål för Älvdalen och två målgivande passningar.

I tabellen innebär det här att Älvdalen nu ligger på åttonde plats. Björbo är på sjätte plats.

I nästa omgång har Älvdalen Vansbro hemma i Älvdalens Ishall, lördag 2 december 16.00. Björbo spelar hemma mot Vansbro fredag 8 december 19.00.