SSK J18 fortsätter vinna – 2-1 mot Lidingö

SSK J18 är svårslaget i J18 Region öst herr. Mot Lidingö borta i Exakt Arena på söndagen blev det seger igen. Laget vann med 2-1 (2-0, 0-1, 0-0) och har nu fem segrar i rad.

SSK J18 startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Dante Werner och Marlon Mahlberg. Efter 9.35 i andra perioden nätade Maximilian Brunner, på pass av Samuel Sichtar och reducerade åt Lidingö. Tredje perioden blev mållös, och SSK J18 höll i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Lidingös femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även SSK J18:s fjärde uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Lidingö på elfte plats och SSK J18 på sjätte plats.

Lidingö tar sig an Flemingsberg i nästa match hemma tisdag 28 november 19.30. SSK J18 möter Täby hemma torsdag 30 november 19.00.