Två poäng för Detroit hemma mot Boston

Detroit vann mötet med Boston borta med 5-2 (2-0, 1-1, 2-1) på fredagen i NHL.

I början av matchen var Detroit starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av J.T. Compher och Alex DeBrincat. Tidigt i andra perioden av perioden kunde Jake DeBrusk göra 1-2 för Boston.

Detroit utökade ledningen på nytt genom Robby Fabbri efter 13.36. 4.13 in i tredje perioden nätade Bostons Danton Heinen framspelad av Charlie Coyle och Mason Lohrei och reducerade för Boston. Fler mål än så blev det inte för Boston.

5.07 in i perioden slog Dylan Larkin till framspelad av J.T. Compher och Shayne Gostisbehere och ökade ledningen för Detroit.

Laget punkterade matchen med ett 2-5-mål med 1.45 kvar att spela genom David Perron. Det fastställde slutresultatet till 2-5.

I tabellen innebär det här att Detroit nu ligger på fjärde plats. Boston leder fortfarande serien, sex poäng före Florida.

Lördag 25 november 19.00 spelar Boston borta mot NY Rangers. Detroit möter Minnesota hemma i Little Caesars Arena söndag 26 november 19.00.