Lejon upp i topp efter seger mot LN 91

Lejon är nu serieledare i hockeytvåan norra B herr efter seger, 7-4 (2-1, 2-1, 3-2), hemma mot LN 91. Lejon leder serien en poäng före Burträsk. LN 91 ligger på femte plats i tabellen.

– Bra stabilt spel från vår sida. Trots 3:e matchen denna vecka orkade vi kriga på och försvarsspelet blir bara stabilare och stabilare, kommenterade Lejons tränare Maria Asserud.

Det här innebär att Lejon nu har fem segrar i följd i hockeytvåan norra B herr.

Lejon startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Jacob Marklund och Pontus Eriksson innan LN 91 svarade och gjorde 2-1 genom John Kinnunen. Även i andra perioden var det Lejon som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 4-2.

Lejon vann också tredje perioden 3-2 och ställningen efter tre perioder var 7-4.

Lejons Andreas Hedström stod för ett mål och två assists.

Fredag 1 december spelar Lejon borta mot Umeå Dragons 19.30 och LN 91 mot Teg borta 19.00 i Winpos Arena.