Djurgården bröt SSK segersvit

Efter fem segrar i rad i Hockeyallsvenskan för SSK så tog vinstsviten slut hemma mot Djurgården. Matchen på fredagen i Scaniarinken slutade 1-3 (0-0, 0-1, 1-2).

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Det var först 1.29 in i andra perioden som Djurgården tog ledningen genom Ludvig Rensfeldt assisterad av Pontus Johansson och Axel Andersson.

6.51 in i tredje perioden nätade SSK:s Albin Carlson på pass av Linus Videll och Marcus Eriksson och kvitterade för SSK.

12.46 in i perioden slog Axel Andersson till framspelad av Pontus Johansson och Daniel Brodin och gav laget ledningen för Djurgården.

Efter 17.14 nätade Marcus Krüger framspelad av David Blomgren och ökade ledningen för Djurgården. Det fastställde slutresultatet till 1-3.

För hemmalaget betyder resultatet sjunde plats i tabellen. Djurgården är på tionde plats.

SSK tar sig an Västerås i nästa match borta söndag 26 november 15.00. Djurgården möter Kalmar hemma måndag 27 november 19.00.