Sjätte raka för Rögle efter seger mot Örebro Hockey J20

Formen är riktigt bra just nu för Rögle. På fredagen kom sjätte raka segern i J20 Nationell södra herr, 3-2 (0-0, 3-1, 0-1), borta mot Örebro Hockey J20. Det innebär att Örebro Hockey J20 åkte på femte raka förlusten.

– Bra match från vår sida. Vi släpper ett mål i power play i ett läge som naturligtvis slår hårt mot oss. Kommer upp bra i tredje perioden men lyckas inte få in pucken. Men stark prestation, kommenterade Örebro Hockey J20:s tränare Oscar Dahlgren.

Rögles tränare David Axebrink:

– Första perioden är vi helt off och har 0-0 med oss in till period två tack vare en bra insats av målvakten Fabian Arwidson. Period två så kommer vi upp litegrann i våra framgångsfaktorer och har 1-3 till period 3 som vi spelar av helt okej.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Örebro Hockey J20 gjorde 1-0 genom Tim Almgren efter 13.42 i andra perioden.

Rögle gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 1-0 till ledning med 1-3 inom bara 4.17. 9.59 in i tredje perioden slog Svante Sjödin till på pass av Kalle Carlsson och reducerade för Örebro Hockey J20. Mer än så blev det dock inte för Örebro Hockey J20.

Det här var Örebro Hockey J20:s tionde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Rögles femte uddamålsseger.

I tabellen innebär det här att Rögle nu ligger på femte plats. Örebro Hockey J20 är på sjunde plats.

Lagen möts igen i nästa match, i Behrn Arena lördag 25 november 12.00.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: