Segersviten fortsätter för Modo Hockey efter vinst mot Örebro Hockey

På torsdagen kom fjärde raka segern i SHL för Modo Hockey. Det blev 4-3 (1-0, 2-2, 0-1, 0-0, 1-0) efter straffar borta mot Örebro Hockey – och Mikkel Aagaard blev den stora hjälten.

MoDo fortsätter att vinna i SHL och Mikkel Aagaard fortsätter att dundra in poäng. Danske leder nu hela skytteligan med 13 fullträffar efter 19 matcher.

Modo Hockey tog ledningen efter 19.40, genom Sampo Ranta. Efter 13.26 i andra perioden gjorde Modo Hockey 0-2 genom Mikkel Aagaard och tog ett rejält grepp om matchen.

Örebro Hockey reducerade dock till 1-2 genom Robert Leino efter 14.35 av perioden.

Modo Hockey gjorde 1-3 genom Josh Dickinson efter 14.58 och tog ett rejält grepp om matchen.

Örebro Hockey gjorde 2-3 genom Hannes Björninen efter 19.59 av perioden. 9.02 in i tredje perioden slog Emil Larsson till på pass av Ludvig Larsson och William Wikman och kvitterade för Örebro Hockey.

Förlängningen blev mållös innan Mikkel Aagaard och Sampo Ranta satte varsin straff för att säkra 4–3-segern i straffläggningen.

Det här var Örebro Hockeys femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Modo Hockeys sjunde uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Örebro Hockey på elfte plats och Modo Hockey på åttonde plats.

Lördag 25 november spelar Örebro Hockey borta mot Linköping 15.15 och Modo Hockey mot Skellefteå hemma 18.00 i Hägglunds Arena.